Lemmikkien Kootut Tempaukset

Lemmikeillä on taipumusta järjestää kaikenlaista hauskuutta ihan luonnostaan
Lähetä sinäkin oman lemmikkisi parhaat tempaukset palautesivultamme niin saavat muutkin nauraa!


Kissanpentu Tärsky

Sain anopiltani komean parimetrisen kiinanruusun, jonka kanssa meidän Tärsky, pikkuinen sekarotuinen kissanpentu, on tehnyt tuttavuutta jo pidemmän aikaa, kielloista huolimatta. Tänäänpä se sitten ajatteli raastaa meidän hermoja oikein kunnolla: multaa tuskin yhtään purkissa, kaikki lattialla kauniisti aseteltuna ja kissanpissa lammikko tämän kaiken keskellä. Eikä siinä vielä kaikki - jotta päivämme lähtisi käyntiin entistä rattoisammin pureskeli pikku riiviö tietsikan hiiren johdon poikki, kynsi telineellä kuivumassa olleet pikkuhousuni uuteen kuosiin ja kuvioi sohvamme kauniisti leikkiessään auki jääneellä kuulakynällä. Näin meillä!

Kissa ehtii (PM=

...heräsin viime yönä tunnistamattomaan ääneen. "kraah... kraahhh...> kraah..." ja välillä kolinaa, ja taas "kraah... kraah". Pyörin sängyssä ja arvailin, olisiko kyse kissasta joka jostain syystä kuopii laatikossa  pidempään, vai olisiko kyse chinchilloista jotka kääntävät pehkujaan ympäri... mutta ei kuulostanut siltä...
Pöpperössä viimein nousin ja laitoin valot ja mitä näinkään... tyhjän soikean puhtaan pyykin korin vaeltelemassa kumollaan pitkin huushollia! Se oli jo ehtinyt keittiöön, ja ryömi kohti kissan ruokakuppeja! Kun nostin kopan, alta löytyi Edu joka välittömästi selitti miaumiau miauu mau, kuinka kori oli hyökännyt kimppuun ja vanginnut hänet ilkeästi alleen :-D
Kymmenen minuutin naurukohtauksen jälkeen vein tottelemattoman pyykkikorin oven taakse pesuhuoneeseen ja lohduttelin Edua maitonapilla. Voi emo että se
kissa ehtii...!

Kuusijuhla (Arto Vuosaari)

Oli jouluaatto ja kauhea joulu-juokseminen oli jo ohi... lapset oli vihdoinkin saatu nukkumaan ja oli niin ihanan rauhallista kunnes kuului kauhea räsähdys... kissa oli kiikkunut joulukuusen latvaan asti ja kuusi kaatui ja osui suureen peiliin ja sekin tuki alas..... kun juoksimme katsomaan niin kissa piti vieläkin kuusesta kiinni. eihän siinä voinut kuin nauraa kun se katseli sillä ilmeellä että "en ollu minä...."

Saunova Berni (Suvi Oivakumpu)

Minulla on Berninpaimenkoira 16kk. Jo pentuna hän vain tuli matkassani saunomaan ja on ollut siitä lähtien tyypillinen suomalainen: sauna on intohimoista suurin! Jutun tekee erikoiseksi se, etten tiedä toista saunovaa berniä. :)

Saniteetti-Santtu (Suska)

Pian 12-vuotias Aatu-kollini ollessaan noin vuoden vanha joutui jäämään hieman liian pitkäksi aikaa yksin kotiin ja kakkoshätä oli iskenyt. Aatulla ei ollut enää sisällä hiekka-astiaa.Sen piti käyttää kekseliäisyyttään. Se oli mennyt vessaan ja huomannut nurkassa vessapaperipakkauksen. Aatu fiksuna miehenä oli repinyt pakkauksen muovit lattialle ja siihen muovien päälle siististi oli laskenut tuotoksensa. Yhtään ei ollut mennyt lattialle.

Utelias Tipi (Vivikka Monto)

Kaikki kissat ovat uteliaita, mutta meidän Tipin (nimestään huolimatta kissa eikä lintu!) uteliaisuus on ihan omaa luokkaansa. Sen bravuuri oli puolitoista vuotta sitten kesällä, kun se puistossa näki sorsia ensimmäisen kerran elämässään. Kaula pitkällä tutkimusmatkailijamme kahlasi pieneen tekolampeen, jossa sorsat uiskentelivat. En tiedä kumpi lopulta kiehtoi kissaa enemmän, linnut vai vesi, mutta useaan otteeseen katti kahlasi veteen, palasi rannalle ja asteli taas takaisin lampeen. Se oli kaulaansa myöten märkä, kun lopulta väkisin kannoin sen kotiin, ettei se vilustuisi. Tämän tapauksen jälkeen Tipi ei ole enää halunnut kastaa pikkuvarvastaankaan veteen, joten ilmeisesti sekä sorsat että vesi kadottivat uutuudenviehätyksensä kerrasta.

Oma-aloitteinen (Tiia Rautiainen)

Kissani karkasi kerran ulos ja etsimme ainakin 30 min. sisältä kaikki paikat. Joku oli vahingossa avannut oven ja huomaamatta kissani oli luikahtunut ulos kenenkään huomaamatta. Kissani oli ihan liti märkä, koska satoi vettä.

Jouluiloa (Laura Haapamäki)

Ehdottomasti se kun joulukuusi oli juuri saatu pystyyn ja kissamme oli riehakkaalla tuulella. Menimme hetkeksi keittiöön ja KRÄKS! Kuusi oli kumossa ja pieni metsurimme kömpi pelästyneenä alta.


Ps: Voit lähettää Tempauksesi myös nimimerkillä


Copyright Delivet Oy | McAfee SiteAdvisor site report