PetsCell on kännykkä lemmikille


PetsCell kulkee kaulapannassa.
Amerikkalainen On4 Communications esittelee koiralle, tai muulle lemmikille sopivaa PetsCell-gsp-puhelinta. Laitteen puhelin on tarkoitettu kadonneen lemmikin löytäjälle, ei lemmikille.

PetsCell-pantakännykkää esitellään parhaillaan yrityksille Pohjois-Amerikassa. Sitä odotetaan kauppoihin kesällä. Hinnasta ei ole vielä tietoa.

PetsCellin avulla omistaja näkee lemmikkinsä sijainnin internetin kautta kartalta.

Assisted-gps-satelliittipaikannusta käyttävässä järjestelmässä lemmikin liikkumiselle voidaan asettaa rajat. Rajan ylittäminen tuottaa hälytyksen.

Tuotteen myyjällä, PetsMobilityllä on valikoimissaan myös poliisi- ja muille työkoirille tarkoitettu K9000-seuranta laite.

Kuluttajamarkkinoille tarkoitetun PetsCellin erikoisuus on kaksisuuntainen matkapuhelinyhteys, joka ottaa suoraan yhteyden lemmikin omistajaan.

Suomalainen paikantamistuotteisiin erikoistunut Pointer Solutions valmistaa ja myy kännykkäpohjaista koiratutkaa, jossa paikkatieto kulkee tekstiviesteinä. Järjestelmä toimii matkapuhelimen kanssa ja siinä puhekanavaa käytetään koiran haukun kuuntelemiseen. Koko paketti Nokian puhelimen ja karttojen kanssa maksaa yli 900 euroa.

Geowell Oy:n valikoimissa on myös lemmikkien seurantaan tarkoitettu paikannuslaite, joka raportoi sijainnin internetin kautta. Geowellin panta maksaa noin 300 euroa

Lähde: Digitoday.fi


Copyright Delivet Oy | McAfee SiteAdvisor site report