Pandoran kissat kantavat julkkisten nimiä

Suomessa 1990-luvulla erittäin tunnettu Eurodance musicin edustaja Pandora, esiintyi Jussi Gaalan pääesiintyjänä. Ruotsalainen Pandora on saanut 
valtavaa suosiota ympäri maailmaa.
- Ihmiset ihmettelevät miksi puhun niin paljon kissoistani, mutta ne joilla on omia kissoja, tietävät, että niistä riittää puhuttavaa, kertoo Pandora.

Veljekset kuin ilvekset

Pandoralla on kaksi valkoista poika kissaa, jotka ovat keskenään veljeksiä, Tyson ja Stevens. Nimensä mukaisesti Tysonilla oli pentuna tapana lutkuttaa 
Pandoran korvan lehteä. Stevens taas on Pandoran idoli. Tyson on metsästäjä ja Stevens se pulskempi ja laiskempi veljeksistä. 
Neljävuotiaat kastroidut urokset tulevat loistavasti toimeen keskenään.
- Tysonilla ja Stevensilla on todella läheinen suhde keskenään. He ovat kuin  rakastavaisia homoja, naurahtaa Pandora.
Kaksi kertaa päivässä he tulevat hulluiksi ja ravaavat ympäri taloa. Tilaa heillä on viipeltääkin, sillä talo on suuri ja maalla riittää lääniä.

Jänistä päivälliseksi

Tyson on metsästäjänä kuin korvan lutkuttajana nimensä mukainen kissa. Hän saalistaa kuin peto konsanaan, valkoinen karva on loistava suojaväritys 
talvella. Kerran Pandora ihmetteli, miksi Tyson oli pari päivää rappusten alla.  Saaliikseen Tyson oli saanut jäniksen, jota se vahti ja nautiskeli 
lounaakseen. Jäniksestä ei ollut mitään muuta jäljellä kuin käpälät, pääkin oli syäty. 

Stevens rakastaa nukkumista. Kun näppäimistän nakutus alkaa, Stevens haluaa kävellä näppäimistän päällä. Pandoralla ja hänen miehellään on kehräävät 
jalanlämmittimet, kun kummankin jalkojen päällä koisii kissa. Jossain vaiheessa kissat kömpivät kummatkin omiin peteihinsä.

Bileistä viis

Uutena vuotena Pandoralla on tapana järjestää suuret juhlat kotonaan. Viime uutena vuotena juhlissa oli mukana koiria, lapsia ja tietysti juhlivia aikuisia. Tyson ja Stevens päättivät lähteä evakkoon. Parin päivän karkureissu sai Pandoran huolestumaan. Hän soitti jopa ennustajalle, kysyäkseen palaisiko hänen kissansa takaisin. Ennustaja kyseli kissojen ikää ja väriä, lupasi Pandoralle, että kissat palaavat takaisin.
Ja yhtenä iltana, Pandoran katsellessa televisiota, kissat tepsuttivat sisään, aivan kuin eivät koskaan olisi olleetkaan poissa. Ja niin taas perhe oli koolla.

Ruotsalainen kissa on kiltti

Pandoran kissat viettävät todellista unelmaelämää. He pääsevät vapaasti kulkemaan ja saavat hellyyttä osakseen.
- Emme ole harkinneet muita eläimiä, sillä täällä maalla on lintuja, hiiriä ja kettuja. Nekin ovat tavallaan eläimiämme, Pandora kertoo.
Tavallinen ruotsalainen kotikissa Pandoran mielestä kiltti ja terveempi, kuin useat rotukissat.
Tyson on nähty muutaman kerran pikimustan tyttökissan kanssa pelehtimässä. 
Pandora yritti Tysonia sisälle ja ihmetteli, että mitäs se nyt siellä puunkolossa luuraa. Hän meni ja otti Tysonin syliin ja takaa paljastui musta ystävätär.
- Voi anteeksi Tyson, en tiennyt että sinulla oli tyttöystävä. Olen niin pahoillani, että sinut on kastroitu, sanoi Pandora kissalleen.

Teksti: Kissaposti 1/02, LEENI MATTILA


Copyright Delivet Oy | McAfee SiteAdvisor site report