Täältä koiran vitamiinit. | Täältä kissan vitamiinit.

Miksi vitamiineja?

Hyvä terveys perustuu hyvään ruokavalioon

Lähes jokainen on jossain elämän vaiheessa omistanut tai ainakin halunnut omistaa lemmikin. Koira ja erityisesti pentu on hyvin riippuvainen meistä ja siitä tuleekin heti perheenjäsen. Koska lemmikit eivät voi valita itse mitä ne syövät, on meidän vastuullamme antaa niille sellaista ruokaa, jossa on tasapainossa niin ravintoaineet kuin vitamiinit ja mineraalitkin. Hyvän ruokavalion avulla koirai elää pitkän ja mukavan elämän.

Muuttuva elämäntyyli

Vuosien kuluessa on lemmikkiemme ruokavalioissa tapahtunut radikaaleja muutoksia; monenlaisia eri ruokatyyppejä on saatavilla: kuivattuja, tuoreita ja purkitettuja. Vaikka valmiit muonat onkin suunniteltu pitämään sisällään kaikki tarvittavat päivittäiset ravintoaineet, kuten me, eivät lemmikitkään ole keskenään samanlaisia. Näinollen monet "kätevät" muonat eivät pidäkään sisällään kaikkia ravineita kaikkien koirien tarpeisiin.

Tämän päivän ruokakustannukset

Ruokien hintojen noustua pilviin, on lemmikin omistaja ongelman edessä: toisaalta pitäisi ruokkia edulliseti, ja silti varmistaa, että lemmikki saa kaikki tarvitsemansa ravinteet. Mitä ruokaa sitten valitsetkin, tulisi sinun varmistua siitä, että koirasi saa riittävästi B Complex -vitamiineja. Ne ovat erittäin tärkeitä ruoan muuntumisessa kasvattavaksi ja vahvistavaksi energiaksi. Lisäksi ne ovat tärkeitä terveen hermoston ja ruoansulatuksen ylläpitämiseksi ja auttavat ylläpitämään terveen turkin ja ihon.

Luotettava valmiste

Jo sukupolvien ajan ovat lemmikkien omistajat luottaneet Vetzymen voimaan antamaan koirilleen ja pennuilleen iloa ja huippukuntoa. Vetzyme on ainutlaatuinen B Complex-vitamiinin lähde, joka kaiken lisäksi maistuu hyvältä koirien mielestä. Vetzyme on myös turvallinen, koska B Complex-vitamiinit ovat vesiliukoisia, eivätkä ne näinollen varastoidu elimistöön. Juuri siitä syystä on myös tärkeää, että päivittäinen annos saadaan.

Lisätietoa vitamiineista englanniksi. http://www.petinfocenter.com/monthfocus/focus_vitminerals_899.htm
Vetzyme ja Once-a-Day -tuotteet


Copyright Delivet Oy | McAfee SiteAdvisor site report